Svendborg Sennepsfabrik

Svendborg Sennepsfabrik logo

Hos Svendborg Sennepsfabrik produceres der næsten udelukkende sennep af danske råvarer. Frøene er dyrket på Fyn og Jylland, eddiken er dansk og honningen hentes ved den lokale biavler. Der er fokus på de danske råvarer så smagen er af den danske kvalitet som vi alle kender og respektere. Sennep har været en naturlig del af det nordiske køkken siden middelalderen og kan bruge i talrige kombinationer. Med Sennepfabrikkens forskellige smagsvarianter giver det lige det sidste ekstra til et hvert måltid.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

En finmalet sennep, der løfter en hotdog op fra hverdagstrummerum til stolthed og ære. Giver kompleks harmoni til dressinger og dip. Lavet på brune og gule sennepsfrø, estragoneddike, sukker og krydderier – og søde, kølende kærtegn fra den skotske højlandsdis efter en frisk vandretur på græssletten.


Middelalder Sennep

Pirrende i sovse og marinader. Lavet på brune og gule sennepsfrø, eddike, lidt sukker og krydderier – og følelsen af sødmefuld, sydvestfransk aftenstemning ved kampestenspejsen efter en hed sommerdag.

En grovmalet sennep, der gør simreretten til et festmåltid. Glaserer skinken med gudsfrygt og respekt. Sennepsfrø, anis, honning og kanel – og de dybe hemmeligheder fra Horsens Middelalder Arkiv. En opskrift fra dengang, der stadig var noget at opdage i verden.

Pris i butikken:
55.-