Økoladen

Økoladen

Chokoladefabrikken Økoladen drives og ejes af Jan og Amanda Elmelund. De har fokuset på at fremstille det bedste chokolade som kan få enhver mund til at løbe i vand. Økoladen fremstiller økologisk chokolade, fordi det er den rene varer. Hænderne er et vigtigt redskab når Jan og Amanda fremstiller chokoladen fordi det giver dem en bedre føling med råvarerne.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

Hasselnødder & Hindbær

Pris i butikken: 48 kr.

Dragérede hasselnødder med hvid chokolade og frysetørret hindbær. Den sprøde hasselnød kombineret med sødmen fra den hvide chokolade og syren fra hindbærerne giver en fantastisk smagsoplevelse, hvor man først møder syren fra hindbærerne og den knasende hasselnød. Til sidst kommer sødmen fra den hvide chokolade.

Hasselnødder Hvid Lakrids

Pris i butikken: 48 kr.

Dragéerede hasselnødder med hvid chokolade og lakrids. Den klassiske kombination af hvid chokolade og lakrids passer perfekt sammen med den sprøde hasselnød og skaber en utrolig lækker smagsoplevelse.

Mælkechokolade med saltkaramel

Pris i butikken: 33 kr.

Lækker og kraftig fyldt mælkechokolade 41% med saltkaramel. Den cremede saltkaramel komplimenterer perfekt den bløde mælkechokolade.

Hvid chokolade med lakrids

Pris i butikken: 48 kr.

Hvid chokolade fra Peru med knust rålakrids fra Calabrien i Syditalien. Er en klassisker som vandt den Økologiske Guldmedalje i 2006. Kombinationen af den hvide chokolade med søde smagsnuancer og den knuste rålakrids som giver en dejlig langvarende eftersmag skaber et helt fantastisk smagsoplevelse.

Mælkechokolade med ristede hasselnødder

Chokolade med ristede hasselnødder

Pris i butikken: 48 kr.

Mælkechokolade med ristede hasselnødder fra Tyrkiet. En klassisk og populær kombination med kvalitets råvarer.

Lakrids mandler

Lakrids mandler

Pris i butikken: 48 kr.

Let ristede mandler overtrukket med et tyndt lag af hvid chokolade og rullet i lakridspulver. Ufattelig lækker kombination af den sprøde mandel, den bløde hvide chokolade og den skarpe lakridssmag.