Knaplund

Knaplund logo

Siden 2015 er der blevet renoveret og bygget om hos Knaplund, som tidligere har været en gammel skole, der blev bygget i 1906. Gennem 100 år er der blevet revet ned og bygget nyt og igennem tiden har stedet altså stået som skole, forsamlingshus, opholdssted, efterskole m.m. Stedet har altså lagt vægge til mange historier og begivenheder. Fællesnævneren for Knaplund er, at det altid har været omgået en masse aktivitet og Knaplund står i dag som mikrodestilleri og ferie/kursuscenter.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

Honey Whiskey Liqueur knaplund

Honey whiskey liqueu
32% – batch 01

Knaplund har lavet et mix af deres atlantic aged bourbon og en kryddet honning. Det resultere i denne whiskeylikør, som har en lækker krydret smag med en dejlig sødme med blomster undertoner og en blød finish. Drik likøren med et par isterninger bare som den er. Prøv den henover vanilieis. Eller mix den med gingerbeer til en skøn skøn drink, der både passer til grillen på teressen eller en aften med hygge i højsædet.

Bourbon Whiskey knaplund

Atlantic Aged Straight Bourbon Whiskey
50% – batch B201

Denne whiskey fra Knaplund destilleriet, er lavet i USA af Karl, som er den ene af ejerne og som er Master Distiller. Denne Bourbon er, som den eneste i verden, lagret på Atlanten. Det tog Knaplund flere år at få den ide realiseret – men den rejse er bla med til at give whiskyen sin kant. 

Pris i butikken:
499.-

Jordbær Gin fra Knaplund

Jordbær Rabarber gin
m/sølvglimmer 37,5%

Lavet på Knaplunds prisbelønnede Gin Classic. Smagen er let, sprudlende og forventningsfuld. En smuk pink gin der giver anledning til smil – og på elegant vis er det hele drysset med glimmer. Vi har infused og sødet vores præmierede gin classic med jordbær og rabarber.

Pris i butikken:
299.-

 • 4 cl jordbær/rabarber gin m/sølvglimmer 
 • 8 cl lemonsodavand/tonic
 • Et squeeze friskpresset lime
 • Top op med boble. 
 • En skive frisk lime
 • Masser af is
Sweet Citrus Gin fra Knaplund med glimmer

Sweet Citrus gin
m/ Guldglimmer 37,5%

Sweet Citrus gin er lavet på Knaplunds præmierede Gin Oak. Der er tilsat en blanding af citrusfrugter, balanceret med lidt sødme og derfra skabt en gin som er perfekt at mixe cocktails med. I denne pakke har vi lagt op til, at du topper op med bobler.

Pris i butikken:
299.-

 • 4 cl sweet citrus gin m/guldglimmer
 • 8 cl lemonsodavand/tonic
 • et godt squeeze friskpresset lime
 • top op med bobler
 • en skive frisk lime
 • masser af is
Gin knaplund - skifter farve når den blandes

Knaplund Gin
Magic 40 %

På Knaplund leger og eksperimenterers ofte og et resultat af dette er deres blå Gin Magic, som skifter farve til lyserød når du blander den med tonic.
Gin Magic er med enebær, citrus og peber som de dominerende botanicals, klassisk i sin smagsprofil. Men den dybblå farve giver den et alt andet end klassisk look. 

Pris i butikken:
299.-

Gin Sweet

Sweet Rhubarb gin
38%

Aromaen fra sprøde, modne rabarber er fokuset i denne ginlikør. Prøv den med alm.- eller lemontonic. Du kan skrue op og ned for balancen alt efter hvilken mixer du vælger. Lemontonic giver en forfriskende bitterhed til cocktailen – og et godt modspil til rabarber. Du kan også prøve at understrege rabarberen med en rabarbertonic.

Pris i butikken:
299.-

Skjern Å Gin

Skjern Å gin
Old Tom 38%

Med en tår af Skjern Å gin, kan du fornemme den rolige natur og vandet, der langsomt løber gennem å’en. Det dominerende er enebær – derudover er den destilleriet med koriander, peber, citronskal og kvan. Også et lille særligt touch af den natur vi ligger placeret midt i.

Pris i butikken:
299.-

Sweet Mango Gin Knaplund

Sweet Mango gin
38%

Med sin smukke klare, gule farve er denne ginlikør det perfekte match med enhver lemonsodavand, hvis du er vild med cocktailen Gin Hass. Vores Sweet Mango gin er yderst populær, og det er med god grund. Cocktailen Gin Hass er en eminent sommerdrink – som kan drikkes hele året rundt.

Pris i butikken:
299.-

Knaplund Gin Sweet Coffee

Sweet coffee ginlikør
30%

Denne ginlikør kombinerer Knaplunds præmierede Gin Oak med duften af ristede kaffebønner, og er et oplagt valg hvis du er vild med kaffe. Den dybe bløde kaffesmag smelter sammen med enebær, peber og koriander i en helt særlig smagsprofil.

Pris i butikken:
299.-

 • 4 cl Sweet Coffee Ginlikør 
 • 10 cl. kold friskbrygget kaffe
 • 10 cl. tonic
 • Saft fra 1/4 usprøjtet appelsin
 • Pynt med 1 stilk rosmarin
 • Godt med is
Sweet liqurice gin knaplund lakrids gin

Gin sweet liquorice
30%

Den intense sorte lakridsfarve gør en lækkertørstig med det samme. Den har fået fuld knald på lakrids, og det gør blandt andet at den kan drikkes ren som en lille en.

Pris i butikken:
299.-