Fox Hill Winery

Fox Hill Winery forhandles hos DetDansk

Visionen hos Fox Hill Winery er klar: At lave vine baseret på danske frugter som er naturlige og tilpasset dansk klima. Alt fokus ligger nu på æblevinen som er brygget på høj kvalitet og er et spændene alternativ til druevinen. Kvaliteten på vinene fra Fox Hill Winery gør, at du aldrig vil komme til at se dem i en alm. dagligvare butik. Produkterne vil primært være at finde i nøje udvalgte specialbutikker, som DetDansk.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

Discovery

Discovery er lavet på Discovery æbler, som er en tidlig moden æblesort, der høstes sidst i august tidlig september, hvor mosten er meget sød og smager rigtig dejligt. I gæringsprocessen omdannes langt det meste sukker til alkohol og tilbage står en fin, lettilgængelig vin, som er afbalanceret i syre og frugtsmag. Ved første smag, mærker og smager man syren, hvorefter æblefrugtsmagen følger efter med aroma og fylde.  

Det er en halvtør vin på 13%, som kan anvendes til forretter især de lyse fiskeretter, hvor man ellers ville drikke hvidvin. Discovery er en god ledsager til ostebordet, med brie og blåskimmeloste. Om sommeren på terrassen i solen er den et dejligt bekendtskab, hvis den serveres køleskabs kold. 

Aroma

Aroma er lavet på Aroma æbler. Det er en let og frisk, spirtzig vin, med 11% alkohol. Aroma æblets lette friske smag er bevaret og overført til vinen.

Nydes afkølet. Alene på en varm sommerdag eller til lette fiskeretter.

Ydum

Ydun er et blend af æblesorter, hvor der gennem sortsudvælgelsen og fermenteringen er lavet en æblevin, hvor den karakteristiske danske æblesmag er bevaret. Det er en velafbalanceret, lettilgængelig, halvtør æblevin på 13% med en behagelig smag og duft.  

Ydun kan varmt anbefales som et alternativ til hvidvin. Særligt lys fisk eller som tilbehør til gode halv faste og de gule oste er anbefalesværdigt.  

Det smages ved en let syre ved første sip, hvorefter en vinøs smag breder sig i munden. Ved næste sip opleves en mere frugtagtig smagsoplevelse, hvor æblearomaen er klar og tydelig og en dejlig fylde efterlades i munden.