Enghaven

Enghavens logo - kan forhandles hos DetDansk.

Brænderiet Enghaven opstod i 2007, hvor fokus var (og forsat er) på at anvende hjemmedyrkede råvarer til kvalitetsspiritus. I haverne omkring gården vokser forskellige frugttræer, som hvert år leverer de bedste og smagsfyldte frugter, som er blevet grundstenen i brændevinen. Blandt gårdens marker findes også flere typer kornsorter som anvendes til Enghavens andre spiritusprodukter og under gården løber en kilde, hvor der hentes kildevand til brug i produktionen.
Målet hos Enghavens Brænderi er at skabe produkter som afspejler deres passion indenfor spiritus, og det må man sige er lykkes med deres inspirerende jord til bord koncept.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

ENGHAVEN RYE WHISKY NO. 03

Rye Cask No. 03 er produceret på en blanding af maltet byg og rug fra Enghavens egne marker. Her har Enghaven ladet kornet gære med for at tilføre yderligere sødme. Rye Cask 03 er double matured, og er således først lagret på et ex bourbon-fad i 4 år og herefter på et Ribes Ruby-fad fra Cold Hand Winery. 

Ribes Ruby-fadet giver rye’en en fin balance og med noter af kaffe, vanilje, eg, solbær samt en duft af græs med et strejf af modne bær.


Pris i butik: 599 kr.