ELG Spirits

Elg spirits Det Dansk

I 2009 blev Elg Spirits destilleriet etableret og det har sidenhen prduceret Aquavit, Absinth, Marc og Brandy. I dag har destilleriet primært fokus på Gin.
Destilleriet ligger ned til Esrum sø og har sin egen vinmark. Der er udstyr til tapning og et high-tech laboratorium med gaskromatograf som bruges til at kvalitetssikre.
Henrik Elsner, som er bag Elg Spirits går efter at producere autentisk spiritus ved at forene godt håndværk og naturvidenskab.

Ginnerne er compound-ginner, da hver enkelt botanical er destilleret separat og efterfølgende blandet. Alkoholen er kornsprit baseret på hvede. Der anvendes også udtræk (macerat) af enebær og violette gulerødder.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg.

Elg Gin No. 3 er en “Navy Strength” gin. “Navy Strength” har sin oprindelse i begrebet “proof spirits” et udtryk, der stammer fra søfarende i det 19. århundrede.

DE 3 BOTANICALS

Elg Gin No. 3 er baseret på de samme tre destillater som Elg Gin No. 1. Men den indeholder 10% mere alkohol end Elg Gin No. 1 og 34% flere smagsstoffer. Det resulterer i en mærkbar større intensitet af både aroma og smag herunder citrusnoter end Elg Gin No. 1.

Pris i butikken:
249.-