Andersen Winery

Andersen Winery er et smagfuldt dansk vineri beliggende omkring Mols smukke Bjerge. Her fremstilles mousserende vine i verdensklasse. Fokus på danske frugter, druer og bær af den bedste kvalitet gør vinene til smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Andersens Winery fremstiller mousserende vine som kan serveres som aperitif på præcis samme måde som champagne. Men der fokuseres også på at skabe mousserende vine, som egner sig særdeles godt til mad på højeste niveau.

Kom ned i butikken for at se vores nuværende udvalg

Ben A Solbær

Ben A er en sød mousserende solbærvin. Fremstillet af håndsorterede danske Ben Alder. Serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Frugt/bær: Solbær

Type: Doux

Sort: Ben Alder

Årgange: 2015-2021

Alkohol: 10% vol.

Ingrid Barrique

Tør mousserende æblevin. Fremstillet af sent høstede danske Ingrid Marie æbler. Serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

Frugt/bær: Æble

Type: Brut

Sort: Ingrid Marie

Årgange: 2016-2019

Alkohol: 12 % vol.

Rose

Halvtør mousserende vin fremstillet på æble og sommerbær. Vinen er gæret på fransk eg og herefter andet gæret på flaske.

Frugt/bær: Æbler og sommerbær

Type: Sec

Sort: Ingrid Marie

Årgange: 2019

Alkohol: 12,0% vol.

Elstar

Tør mousserende vin. Fremstillet af danske Elstar æbler. I det nordiske klima har æblerne optimale betingelser. Temperaturforskellene giver æblet lang modningstid, hvilket udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.

Frugt/bær: Æble

Type: Brut

Sort: Elstar

Årgang: 2019

Alkohol: 12,0% vol.